Dienstverlening bij de gehele customer journey door alliantie Perfect Groep Media & Marketing Support

 In Agile Marketing

Nieuwe dienstverlening door alliantie Perfect Groep

Agile Marketing Agency gaat een alliantie aan met Perfect Groep, full service bedrijf op het gebied van marketing automation en (e)fulfilment. Door deze samenwerking ontstaat er een nieuwe (nog completere) vorm van full service. Naast digitale transformatie en marketing, kan nu ook de opbouw en analyse van digitale klantprofielen en (e)fulfilment worden aangeboden. Ofwel de totale customer journey kan zowel adviserend als technisch gecoverd worden.

Totale customer journey als uitgangspunt

Enkelvoudige diensten zijn steeds minder in trek. De vraag naar een gedegen partner die de totale klantreis begeleidt, komt steeds vaker voor. Door de expertise van digital marketing en data-analyse toe te voegen aan de capability van data-opslag en fulfilment ontstaat er een nieuwe categorie full-service bureau. Zo kunnen klanten niet alleen geholpen worden met business design, zoekmachine advertising, social marketing en website design/development maar ook met het opslaan van klantdata, emailmarketing en fulfilment. Ofwel: vanaf het eerste klantcontact tot aan het bouwen van een hechte lange termijn klantrelatie.

We blijven Agile Marketing Agency

Beide organisaties blijven onder eigen naam werken en hun diensten aanbieden. Relaties van Agile Marketing Agency kunnen nu profiteren van de ICT-infrastructuur die klantprofielen opbouwt en personificatie mogelijk maakt. Onder ieder digitaal platform kunnen we een infrastructuur neerleggen die klantprofielen opbouwt. Maar ook kunnen we maatwerk oplossingen voor e-mail, print en webshop fulfilment organiseren.

Wil je weten, wat dit voor jou organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.

 

Caspar van der Woude (Managing Director Agile Marketing Agency): “Perfect Groep Media & Marketing Support levert ons een bijzonder stuk maatwerk aan ICT-infrastructuur op. Hiermee kunnen wij onze klanten veel breder helpen bij het opbouwen van lange termijn klantrelaties en personalisatie. Iets waar steeds meer vraag naar is.”

 

Wim van Merkensteijn (Algemeen Directeur Perfect Groep): “Wij werken al een tijd lang samen met Agile Marketing Agency. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers een bredere dienstverlening aanbieden. Klanten vinden het prettig, dat ze ook voor zaken als SEA, SEO, webdesign en database-analyse bij ons terecht kunnen. Agile Marketing Agency is hiervoor een zeer geschikte partner met ruime ervaring en veel know how”.

Recent Posts

Leave a Comment

agile data analyse